Sposób przygotowania

Olej wylewamy do garnka i podpalamy na gazie. Kroimy kiełbasę toruńską na mniejsze kawałki. Wsypujemy do oleju. Wbijamy od tego jajka i rozpoczynamy mieszanie. Posolić i mieszać dalej. Kiedy się jajecznica zrobi przesypać na talerze.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    jajecznice robi sie na masle a nie oleju, wtedy jest najsmaczniejsza. olej to zepsucie smaku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ja robię na oleju i zawsze mi wychodzi i jest bardzo dobra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne na pewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    każdy robi jak chce! Może Piotr/pioge7 lubi na oleju i tak właśnie robi jajecznicę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    ja lubię z kiełbasą
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !