Sposób przygotowania

Ugotować mięso. Kapustę jesli jest zbyt kwaśna sparzyć i odlać wywar. Do kapusty wlać rosół z mięsa. Mięso pokroić i wrzucić do kapusty. Grzyby namoczyć, pokroić i dodać do kapusty. Cebule podsmażyć na smalcu i również dodać. Kiełbasę lekko podsmażyć na smalcu i dodać do garnka. Dodać pokrojone śliwki, garść żurawiny i rodzynek, łyżkę kucharka i łyzkę koncentrau pomidorowego, wlać wino. Gotować do miękkości. Doprawić pieprzem i solą

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    okrysia

    Smaczne to!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dziekuję za pochlebne komentarze i polecam, jest naprawdę smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    narobiłaś mi smaku na taki bigos
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Wierzę, że jest bardzo smaczny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !