Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duży biszkopt

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 12 szt.
cukier 12 łyżek
mąka 12 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: duży biszkopt

ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka cały czas mieszając na koniec dodać przesianą mąkę wymieszać wylać do wysmarowanej tortownicy lub prodiża i upiec w temp.180st.ok.35min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 16.11.2013 10:12
naprawdę duży
Granita 19.09.2013 08:21
smacznie wygląda
Seba 14.03.2013 09:20
ja dodaję jeszcze proszek do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak