Sposób przygotowania

Imbir obieramy, ścieramy na drobnych oczkach. Dodajemy sos sojowy, ocet, olej balsamiczny i pozostałe przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy. Marynatą smarujemy dokładnie mięso i pozostawiamy na 8-24 godzin w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    upatrzyłem sobie kaczke w biedronce :o) Sądzę, że do soboty dorosnę do decyzji o zakupie i na niedzielę coś wymyślę. Może z marynaty skorzystam :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    kaczka-świetny wybór
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna marynata.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !