Sposób przygotowania

Serca ugotować wraz z włoszczyzną. Następnie pokroić na kawałki (oczywiscie wykrajam z nich co nie co ;) ), a włoszczyznę zetrzec na tarce. Na margarynie podsmażyć cebulkę, dodać serca i włoszczyznę. Po chwili podlać wodą i dusić. Na koniec oprószyć lekko mąką i chwilę jeszcze trzymać na ogniu. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię podroby zwłaszcza drobiowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    robie tak samo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Oj, bardzo dawno nie robiłam. Bo niestety nie każdy lubi, ale muszę zrobić choć troszeczkę dla siebie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !