Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w panierce.

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panga
jajko 2
Bułka tarta klasyczna Prymat
Majeranek suszony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w panierce.

Kroki postępowania

1
Jajka roztrzepałam z przyprawą do ryb.
Krok 1 - Ryba w panierce. foto
2
Namoczyłam rybę w jajkach i włożyłam na godzinę do lodówki.
Krok 2 - Ryba w panierce. foto
3
Bułkę tartą wymieszałam z natką i majerankiem.
Krok 3 - Ryba w panierce. foto
4
Obtoczyłam rybę w bułce i smażyłam na oleju.
Krok 4 - Ryba w panierce. foto
5
Rybka gotowa:)
Krok 5 - Ryba w panierce. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 31.03.2012 07:37
taką rybke lubię na zimno do chleba z masłem..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak