Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza krakowska zacierana sypka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło lub margaryna 35 g
sól
białko 1 i 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza krakowska zacierana sypka

kasze zatrzeć białkiem jaja (wymieszać z białkiem).Wysuszyć w piekarniku i przestudzić.Zagotować wodę z tłuszczem i sola, dodać kasze, zagotować.Wstawić garnek z kasza do kąpieli wodnej. Wyjąc.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Przemek4 30.08.2010 23:30
super
Przemek4 09.08.2010 14:07
super
aga130982 30.07.2010 09:15
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak