Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rasbef

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosbefu 80 dag
olej 1 łyżka
sól 1 szczypta
cebula 4 dag
smalec 3 dag
masło 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: rasbef

Mięso opłukać natrzeć olejem obłożyć cebulą pokrajaną w talarki zostawić w chłodnym miejscu do następnego dnia mięso uformować związać ciasno sznurkiem zdjąć cebulę osmażyć szybko na rozgrzanym smalcu wstawić do gorącego piekarnika oblać tłuszczem i piec 20 minut pod koniec polać masłem ostudzić i krajać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak