Sposób przygotowania

Jabłko umyć, obrać ze skórki, pokroić w drobne kwadraty. Do garnka dać mleko, wbić wszystkie jajka i dodać: sodę, cukier i sól. Ucierać mikserem i potem dodać mąkę. Zrobić dość lejące ciasto. Pod koniec dodać jabłka. Piec na oleju na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z bitą śmietaną lub cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam racuszki:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ja też
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności- bardzo takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    zawsze na czasie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    bardzo smaczne racuszki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dawno nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Bardzo smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !