Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę, przesmażamy na rozgrzanym maśle klarowanym.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kuskus rzadko jadam, jakoś się utarło, że nie wiem do czego go dodawać - gulasze głównie robię z jęczmienną, dania na słodko z ryżem, a kuskus?
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kuskus rzadko jadam, jakoś się utarło, że nie wiem do czego go dodawać - gulasze głównie robię z jęczmienną, dania na słodko z ryżem, a kuskus?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja kuskus podaję głównie do mięs, zamiast ziemniaków czy ryżu, ale na slodko też może być :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    do spróbowamia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !