Sposób przygotowania

Kolczochy po gotowaniu przez pół godziny odstawiamy do ostygnięcia. Po przekrojeniu na pół wydrąż łyżką. Miąższ kroimy na małe kawałki, by następnie wymieszać z rozdrobnionym mięsem kraba, posiekanym estragonem i 40 g sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Napełniamy tym nadzieniem połówki kolczochów. Na wierzchu posypujemy pozostałym serem. Wstawiamy do piekarnika wcześniej nagrzanego do 180 stopni na 20 minut. Podajemy na ciepło.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    co to w ogóle jest ten kolczoch? przydałoby się wyjaśnić bo nie sądzę aby wszyscy wiedzieli
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    zawsze zastanawiają mnie smaki takich tropikalnych owoców i warzyw, które u nas trudno dostać, fajny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !