Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolczochy z tuńczykiem i curry

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kolczochy jadalne 4
woda
pieprz
sól
curry 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kolczochy z tuńczykiem i curry

Kolczochy po gotowaniu przez pół godziny odstawiamy do ostygnięcia. Po przekrojeniu na pół wydrąż łyżką. Miąższ kroimy na małe kawałki, by następnie wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem, curry i 100 g sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Napełniamy tym nadzieniem połówki kolczochów. Na wierzchu posypujemy pozostałym serem. Wstawiamy do piekarnika wcześniej nagrzanego do 180 stopni na 20 minut. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 27.10.2011 23:13
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak