Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany filet z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
szynka 15 dkg
ser żółty 15 dkg
masło 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany filet z kurczaka

Fileta przekroić na pół i delikatnie rozbić. Posypać pieprzem i solą. Na każdego fileta dać plasterek szynki i sera. Złożyć na pół i spiąć wykałaczką. Roztopić połowę masła i obsmażyć przygotowane mięso. Następnie delikatnie posolić i posypać bułką tartą i upiec na rozgrzanym tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 25.09.2013 15:24
też taki lubię
mirosława4 03.02.2013 21:19
prosto szybko i smacznie :)
IZABELA29 28.08.2012 10:23
zawsze smakuje
ben-ka 28.08.2012 10:00
smaczne jedzonko.
mela25 10.07.2012 08:32
rewelacyjny
jeta72 27.05.2012 11:08
świetne
Wafelek2601 05.05.2012 00:09
koniecznie muszę wypróbować przepis
Urszula5 01.04.2012 10:13
bardzo lubię takie kotlety, szybko się je robi i są bardzo smaczne
RenataZ-et 08.03.2012 20:27
świetna propozycja
RenataZ-et 08.03.2012 20:26
świetna propozycja
Robert10 24.01.2012 14:07
pyszno?ci
Robert10 24.01.2012 14:07
pyszno?ci
IKrakowianka 05.01.2012 19:48
super
Wacław 28.10.2011 12:30
pyszny obiadek !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak