Sposób przygotowania

Fileta przekroić na pół i delikatnie rozbić. Posypać pieprzem i solą. Na każdego fileta dać plasterek szynki i sera. Złożyć na pół i spiąć wykałaczką. Roztopić połowę masła i obsmażyć przygotowane mięso. Następnie delikatnie posolić i posypać bułką tartą i upiec na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszno?ci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszno?ci
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo lubię takie kotlety, szybko się je robi i są bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne jedzonko.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto szybko i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    też taki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !