Sposób przygotowania

Rybę pokroić w grubą kostkę i skropić sokiem z cytryny. Do natłuszczonej blaszki dać przygotowaną rybę. Śmietanę delikatnie ubić, aby nie była sztywna i dodać do sosu, wymieszać. Przygotowanym sosem polać rybę, posypać startym serem i zapiec w piekarniku ok. 20 min. Na koniec posypać koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    lubię rybki
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka,lubię rybkę:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    rybka jak najbardziej poproszę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !