Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kruszon jabłkowo-imbirowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok jabłkowy 250 ml
imbir świeży 1 łyżeczka
woda 2 butelki
napój imbirowy 500 ml
jabłka 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kruszon jabłkowo-imbirowy

Jabłka opłukać,usunąć gniazda nasienne,miąższ pokroić w kostkę,zalać sokiem jabłkowym i ginger ale,dodać imbir i odstawić na godzinę,dopełnić wodą mineralną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.02.2012 22:05
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak