Sposób przygotowania

Białka z cukrem ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy do tego mleko i dokładnie mieszamy. Do masy dodajemy także żółtka i delikatnie, ale dokładnie mieszamy. Dodajemy też mąkę i mieszamy starannie. Gotowe ciasto smażymy na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu omlet smarujemy dżemem i zwijamy jak naleśnik. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dla mnie wyśmienite śniadanko
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dla mnie bomba :D
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne,lubię słodkości:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !