Sposób przygotowania

Zieloną i czerwoną papryczkę pokroić w małe słupki, parówki w plastry i wrzucić na patelnię grillową, doprawić pieprzem, podsmażyć chwilkę. Opakowanie sosu Italia 4 sery wymieszać z 200 ml zimnej wody, wlać na patelnię, wsypać 3 łyżki tartego sera, wymieszać i chwilę gotować, dodać śmietanę, wymieszać i wyłączyć gaz. W między czasie w garnku do gotowania na parze ugotować pod przykryciem kluski drożdżowe. Gotowe kluski wyłożyć na talerz,polać sosem, ponadto posypać je dodatkowo pozostałym tartym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    zawsze jadam je na słodko może skuszę się na zmianę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    a ja lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo rzadko jadam drożdżowe pyzy
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    cudne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ja też nie jadam, tylko mój syn, który ma z reguły inne smaki niż my, wiec mam zawsze z nim problem.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A ja bardzo je lubię z gulaszem. Z serowym sosem też pysznie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !