Sposób przygotowania

Buraki ugotować, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i paprykę zmielić w maszynce do mięsa. Ocet, cukier, sól i wodę zagotować. Na wrzącą zalewę włożyć paprykę z cebulą a po dwóch min gotowania buraki. Wszystko gotować 10min stale mieszając. gorące wkładać do słoików, zakręcić i nie pasteryzować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takie buraczki to rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do drugiego dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super na zimowe zapasy
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię identyczną - jest bardzo smaczna,polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Ja też takie robię są bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Świetne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa jestem smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    robię podobnie,są bardzo pyszne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też czasami takie robię są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    domowe zapasy sa najpyszniejsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomity wek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !