Sposób przygotowania

* komosę wsypujemy do wrzącej wody z dodatkiem soli i kurkumy,
* gotujemy 15 minut na małym ogniu, po tym czasie zdejmujemy z ognia i odstawiamy do ostygnięcia i napęcznienia,
* daktyle moczymy chwilę w gorącej wodzie, kroimy je w kostkę,
* do komosy dodajemy sól, pieprz, suszone kwiaty, miętę, pokruszony ser, daktyle,mieszamy,
* pomidorom ścinamy wierzch, drążymy delikatnie by nie uszkodzić,
* nakładamy do każdego pomidora porcje farszu,
* pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 20 minut

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Świetne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    co to ta komosa ,świetnie wygląda zawsze to jakaś nowośc
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super!
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowity pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !