Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jabłka obierz ze skórki, usuń gniazda nasienne i pokrój na kawałki /nie musisz robić tego szczególnie starannie/. Obrane skrop sokiem wyciśniętym z cytryny, aby nie ciemniały.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny i dietetyczny- ja daję ze skórą i jest więcej błonnika
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    FAJNY
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam kwaśny mus jabłkowy
  • 4
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mój mus mimo braku cukru, niestety nie jest kwaśny, bo jabłka w tym roku są wyjątkowo słodkie.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny przepis,oszczędny:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ja czasem cytryną dosmaczam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny, do zjedzenia bez dodatków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    super;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetnie nadaje się do zjedzenia łyżką prosto ze słoika.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszny, że niskokaloryczny to nie wspomnę,bez cukru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny lubię taki do naleśników
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !