Sposób przygotowania

Rybę rozmrażamy,osuszamy i oprószamy solą.Cebule siekamy.Słoninę kroimy w paseczki,które umieszczamy na dnie naczynia do zapiekania .Na niej kładziemy na przemian rybę i cebulę.Każdą warstwę dorsza skrapiamy olejem i doprawiamy solą oraz pieprzem.W naczyniu umieszczamy liść laurowy oraz ziele ang.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180*C.Po około 15 minut zalewamy przecierem i pieczemy do miękkości.Podajemy posypane natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To danie musi być pyszne! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna rybka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    superancko
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ale bym zjadła takiej pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !