Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło roślinne 25 dkg
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 0.5 łyżeczki
pietruszka zielona siekana 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Masło wyciągnąć z lodówki i zostawić na jakiś czas w ciepłym miejscu aż zrobi się miękkie po czym dodać zmieloną papryką,pietruszkę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Posolić do smaku. Przechowywać w chłodnym miejscu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 29.02.2012 22:51
Lubię...
Justyna Jussstiii 27.10.2011 15:54
super
Justyna Jussstiii 27.10.2011 15:54
super
KasiaK90 27.10.2011 11:41
fajne
malaczarna23 27.10.2011 10:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak