Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żółtko oddzielamy od białka. Białko lekko ubijamy trzepaczką rózgową ze sproszkowaną czekoladą zmieszaną z solą morską.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oczywiście podajemy do jedzenia od razu po przygotowaniu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Super :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Aż żal takiego misia zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    misia tulić a później zjeść...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    jakie pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    misio miał operacje? :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    piękne i pyszne,brawo !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ale slodkie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    to ma być deser czy śniadanie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smaczna Pyzo, raczej śniadanie. Czekolada z solą nadaje koloru i słonego smaku. Czekolada jest niewyczuwalna- to taki wynalazek, który dostałam od szwagierki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !