Sposób przygotowania

Do garnka wlać wody i włożyć umyte udka z kurczaka. Gotować na małym ogniu, co jakiś czas zbierając szumy. W międzyczasie warzywa umyć, obrać i pokroić na mniejsze części. Gdy mięso będzie miękkie dodać warzywa. Gdy trochę zmiękną dodać sok z cytryny i przyprawy. Przed podaniem zupę z botwinki posypać zieliną, podawać z jajkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Mariola, wybacz uwagę, ale do zdjęcia powinnaś bardziej zadbać o podanie - nalewa się do stojącego talerze i to ostrożnie żeby nie pobrudzić brzegów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !