Sposób przygotowania

Składniki zalewy ugotować i zalać gorącą ugotowane i starte buraki (koniecznie na tarce jarzynowej z dużymi oczkami). Wymieszać,nakryć pokrywą i odstawić na 24 godziny. Następnego dnia nakładać do słoiczków i zagotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    dodaję jeszcze paprykę bo tak lubię
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja zawsze robiłam z papryką i już nie chce dla odmiany.
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pyszne są takie buraczki ja mam zapas zawsze od mamy według tego przepisu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    pyszne są takie buraczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Bardzo ladne zdjęcie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    super przepis:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo lubie takie buraczki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    wypróbuję w tym roku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam takie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !