Sposób przygotowania

Kaszę gotować ok. 15 minut w osolonym wrzątku, odcedzić i ostudzić.Szynkę, ogórki kiszone i podgrzybki pokroić w grubą kostkę.Mieszankę meksykańską osączyć z zalewy.Wszystkie składniki wymieszać, opieprzyć (solić wg. mnie już nie trzeba). Dodać oliwę i część posiekanego koperku, wszystko dobrze połączyć.Ozdobić pozostałym koperkiem.Schłodzić, nawet całą noc.Sałatka jest pyszna ,sycąca i zdrowa.Polecam!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wiesz, że lubię taką sałatkę :-)
  • 4
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wiem, wiem i Ty wiesz nawet skąd!
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ciekawy pomysł. Przewaznie do sałatek wykorzystujemy ryz lub makaron.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawa ta sałatka
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ciekawy pomysł na sałatkę
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    No właśnie , też z kaszą nie jadlam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !