Sposób przygotowania

Oba mięsa rozbić na cienkie plastry. Ułożyć wołowinę na wieprzowinie i posmarować oliwą wymieszana z przyprawą do gyrosu. Po środku każdego plastra ułożyć cienkie paseczki papryki. Mięso zwinąć w rulon . Przekłuć roladki wykałaczkami i rozciąć mięso między nimi każdy plasterek musi być przekuty wykałaczkami. Na koniec grillować 5 minut odwracając. Po upieczeniu lekko posolić i popieprzyć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    M-W

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !