Sposób przygotowania

Kiełbasy kroimy w grube plastry, papryki oczyszczone z nasion w kwadraty.Cebule kroimy w plastry a cukinię w półplasterki. Nabijamy na patyczki do szaszłyków na przemian:białą kiełbasę,paprykę, podwawelską,cukinię,białą kiełbasę,cukinię,podwawelską,cebulę,białą kiełbasę,paprykę itd.Posypujemy przyprawą do grilla ze wszystkich stron i grillujemy .

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    hmmm, z białej kiełbasy to szaszłyków jeszcze nie robiłam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno są smaczne:)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    pomysł jest! :)
  • 3
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    świetny pomysł Ewciu nigdy nie robiłam białej kiełbasy na grilla może ciekawie smakować
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    a jakie kolorowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia73

    wypróbuje ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Jakie ladnuchne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale kolory
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Białą kiełbasę z grilla jadłam i była bardzo smaczna więc sądzę, że szaszłyki też będą pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !