Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata jogurtowa do ryb i kurczaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok z jednej małej cytryny
cebula 1/2 szt
ząbek czosnku 4 szt
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
jogurt naturalny 250 gęsty
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata jogurtowa do ryb i kurczaka

Cebulę zetrzeć, czosnek przecisnąć przez praskę. Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać. Gotowa marynata nadaję się do ryb, kurczaka jak i wieprzowiny i baraniny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 15.12.2011 13:02
trzeba wyprobowac
kotlet 28.10.2011 16:09
fajna sprawa z marynatami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak