Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serka homogenizowanego i kakao

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kakao 4 łyżeczki
serek homogenizowany 2
cukier 6 łyżek
cukier waniliowy 2

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka homogenizowanego i kakao

Kakao rozcieramy z cukrem i cukrem waniliowym. 6 łyżek serka wkładamy do kubka dodajemy kakao z cukrem i wymieszać dodając po trochu resztę serka. Pastę można wzbogacić przez dodanie żółtka, po roztarciu pierwszej partii serka z kakao i cukrem. Gotowe!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak