Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata z białego wina do kurczaka wieprzowiny i ryb

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sok z cytryny 2 łyżki
oliwa 6 łyżek
ząbek czosnku 2 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
pieprz, sól
wino białe wytrawne 4 łyżki
natka pietruszki 2 łyżki
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata z białego wina do kurczaka wieprzowiny i ryb

Czosnek i cebulę pokroić w drobną kostkę. Liście laurowe pokruszyć, posiekać natkę pietruszki. Wymieszać dokładnie wszystkie składniki i doprawić solą oraz pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 10.11.2011 08:13
musze sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak