Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pulpeciki z wątróbki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka gęsia 20 dag
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
natka pietruszki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki z wątróbki

Wątróbkę posiekać na drobno, dodać jajko, natkę pietruszki posiekaną, przyprawy i tyle bułki tartej by można formować pulpeciki. Wrzucić je do wrzącego bulionu i gotować je na małym ogniu przez około 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 19.11.2011 08:06
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak