Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, posypać przyprawami i odstawić na noc do lodówki. Cebulę, marchewki, pory i seler dokładnie umyć i pokroić. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki
Mięso włożyć do gara posypać solą, pieprzem, zalać winem i gotować aż mięso będzie miękkie 15 minut przed końcem dodać przygotowane warzywa. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    nie jadłam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    fajne i prosto, muszę spróbować zawsze myślałam że dania z indyka jak i np. strusia są bardzo trudne ,
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    strusia jeszcze nigdy nie jadłem , ale chętnie bym skosztował

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !