Sposób przygotowania

Piersi z gęsi pokroić w dużą kostkę, polać olejem i wymieszać z przyprawami z paczki, następnie odstawić na około 1 godziny. Boczek i paprykę pokroić w dużą kostkę a cebulę w krążki, pieczarki obrać. Nadziać na patyczki stalowe mięso, cebulę, boczek, paprykę i pieczarki, piec w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    to ciekawy sposób na szaszłyki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !