Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serka topionego i ogórków konserwowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek topiony 15 dag
masło 4 dag
ogórek konserwowy 1
cebula 1 mała
śmietana
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka topionego i ogórków konserwowych

Pokrajany w kostkę ogórek i obraną, podzieloną na cząstki cebulę zmiksować z dodatkiem śmietany. Dodawać po trochu pokrojony ser. Przed podaniem posypać sproszkowaną papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak