Sposób przygotowania

Z maki cukrow 5 zoltek oraz margaryny zagniesc ciasto.Podzielic na 2 czesci jedna schowac do lodowki na 2 godziny a 2 do zamrazalnika. Budyn ugotowac wg przepisu na opakowaniu najlepiej smak smietankowy albo waniliowy. Na wystmarowanej blasze rozlozyc wastwe ciasta z lodowki, wylozyc na nia mus jablkowy oraz budyn.Ciasto z zamrazalnika zetrzec na tarce o grubych oczkach na budyn.Piec ok 60 minut w tem 170 stopni. Na koniec polukrowac

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowita wariacja szarlotkowa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !