Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa z konserwy do kanapek

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

konserwa mięsna 25 dag
wątróbka 10 dag
cebula 4 dag
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
majeranek 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Masa z konserwy do kanapek

Wątróbkę opłukać obrać z błony osmażyć na tłuszczu z konserwy wlać 2 łyżki wody przykryć i dusić 5 minut cebulę obrać zasmażyć na tłuszczu z konserwy mięso wątróbki cebulę przepuścić przez maszynkę dodać przyprawy dokładnie utrzeć smarować kromki chleba

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak