Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z twarogiem i ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 300 gram
sól do smaku
szczypiorek usiekany 2 łyżki
majonez tradycyjny 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 szt.
ryba 200 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z twarogiem i ziołami

Twaróg rozetrzeć z rybą i jajkiem, dodać przyprawy oraz szczypiorek, zioła i majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak