Sposób przygotowania

Kapustę kroimy- jeśli jest zbyt kwaśna wcześniej płuczemy- cebulę kroimy w drobną kostkę, marchew obieramy i trzemy na tartce jarzynowej, dodajemy cukier, pieprz do smaku i olej. Mieszamy. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    do rybki pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    bardzo lubię tą surówkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna suróweczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !