Składniki:
kapusta młoda | 50 dag |
marchewka | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
bulion warzywny | 1/3 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
cukier | wg uznania |
rzeżucha | 1 opakowanie |
kalarepa | 1 sztuka |
ocet | 3 łyżki |
kapusta młoda | 50 dag |
marchewka | 1 sztuka |
olej | 5 łyżek |
bulion warzywny | 1/3 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
sól | wg uznania |
pieprz | wg uznania |
cukier | wg uznania |
rzeżucha | 1 opakowanie |
kalarepa | 1 sztuka |
ocet | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: