Sposób przygotowania

Schab umyć i osuszyć. Wszsytkie przyprawy wymieszać w miseczce wraz z rodzynkami i żurawiną+ dodać do tego trochę oleju. Przygotowaną mieszanką nasmarować mięso z każdej strony. Tak przygotowane mięso pozostawić na 12 godzin,aby mięso przeszło przyprawami. Następnie schab umieścić w naczyniu żaroodpornym i piec około 50 minut w 195 C(piec pod przykryciem).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda cudownie, ale czy ten schab jest słodki? nie za bardzo przepadam na słodkim mięsem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Mięso nie jest słodkie. Jeżeli nie lubisz połączenia mięsa ze słodkim- pomiń rodzynki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !