Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcedzamy, kroimy na drobno i gotujemy do miękkości z kaszą gryczaną. Grzyby suszone płukamy i również w osobnym garnku gotujemy do miękkości. Po ugotowaniu siekamy i smażymy z cebulką. Dodajemy do kapusty. Dodajemy dwie łyżki mąki wymieszanej z wodą. Solimy i pieprzymy do smaku.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    O! kapusta kiszona gotowana z kaszą? To może być naprawdę dobre!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taka kapustka jest przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    Z kaszą jeszcze nie jadłam,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    kapusty z kaszą jeszcze nie jadłam, ale wygląda naprawdę apetycznie... chętnie bym skosztowała...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ciekawe polaczenie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !