Sposób przygotowania

Na deseczce kładziemy naleśnika i smarujemy dokładnie serkiem topionym , na serek kładziemy po 2 plasterki szynki i 2 plasterki sera , na brzegu ułóż pokrojoną w paseczki paprykę i zawijaj ciasno roladki wstaw do lodówki na pół godziny .Umyj szczypiorek , opiecz kromki chleba w tosterze wytnij kulki za pomocą wycinaka , schłodzoną roladkę pokrój na szerokie plastry ,każdy kawałek owiń szczypiorkiem i ułóż na tościku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niczego sobie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !