Składniki:
gruszki | 2 |
szynka wędzona | 160 g |
paluszki bez soli | 1\\2 op |
rukola | garść |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda ostra | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
ser pleśniowy błękitny | 50 g |
pomidorki koktajlowe | kilka |
gruszki | 2 |
szynka wędzona | 160 g |
paluszki bez soli | 1\\2 op |
rukola | garść |
cytryna | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | 6 łyżek |
musztarda ostra | 1 łyżeczka |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
ser pleśniowy błękitny | 50 g |
pomidorki koktajlowe | kilka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: