Sposób przygotowania

ajpierw polecam zrobić sos - ponieważ warto by po przygotowaniu \"odstał\" swoje w lodówce, by smaki się wymieszały i nabrały mocy. Do słoiczka wlewamy oliwę, ocet winny, dodajemy sól, zioła prowansalskie, oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Zakręcamy słoiczek i energicznie wstrząsamy, aby wymieszać składniki. Chowamy na 30 minut do lodówki. W tym czasie myjemy kapustę i kroimy ją na drobne paski. Przed podaniem polewamy ją gotowym sosem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    mniam-lubię takie surówki z dodatkiem czosnku
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !