Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w lekko osolonej wodzie z łyżką oleju. Gotowy przelewamy zimną wodą i pozostawiamy by obciekł. Marchewkę obieramy i kroimy w kosteczkę, fasolkę oczyszczamy i odkrawamy końcówki. Kroimy na 2-3 części. Warzywa dodajemy do wywaru i gotujemy. Koperek siekamy i również dodajemy do wywaru. Przyprawiamy do smaku. Zupę podajemy z makaronem i śmietaną. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam koperkową, ale ja podaję ją z ziemniaczkami
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ubóstwiam koperek i wszystko z nim
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    A u mnie taka dzisiaj na obiad. Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Lubię taką zupkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo smaczna jest taka zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Zupa koperkowa zawsze kojarzy mi się z wiosną;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !