Składniki:
botwina | 2 pęczki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
woda | 1,5 litra |
Kwas cytrynowy Prymat | |
śmietana | ½ szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
jaja | 3 szt. |
sól | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
cielęcina | z kością |
botwina | 2 pęczki |
włoszczyzna | 1 pęczek |
woda | 1,5 litra |
Kwas cytrynowy Prymat | |
śmietana | ½ szklanki |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżeczka |
jaja | 3 szt. |
sól | |
Kwas cytrynowy Prymat | |
cukier | |
cielęcina | z kością |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: