Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szronik z porzeczek

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dojrzałe czerwone porzeczki 50 dag
cukier według uznania
białko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Szronik z porzeczek

Porzeczki w gronach myjemy i odsączamy na sicie.Białko ubijamy . Porzeczki gronka maczamy w białku i cukrze aby owoce pokrył efektowny szron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak