Sposób przygotowania

Ugotować makaron. Z wiśni usunąć pestki, umyć. W garnku zalać woda i gotować około 30 minut. Mąkę wymieszać z małą ilością zimnej i świeżej wody i wlać do wrzącej zupy. Zupę po wystudzeniu przetrze i posłodzić do smaku. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Zupa - wspomnienie lata.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    a nie jadałam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !