Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z rumieńcem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowy wywar z warzyw 1 litr
cebula 80 dag
sok pomidorowy 1 puszka
pietruszka posiekana 2 łyżki
grzanki 2 szklanki
olej do smażenia
ząbek czosnku 1 szt
żółty ser starty 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z rumieńcem

W dużym naczyniu usmażyć na oleju cebulą z czosnkiem, wlać sok pomidorowy, wywar z kostki warzywnej i posiekaną pietruszkę. Całość zamieszać doprowadzić do wrzenia i gotować na małym ogniu około 30 minut. Na dno naczynia żaroodpornego wsypać grzanki wlać zupę i zapiekać około 15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 14.05.2012 15:11
fajna zupa
wazka 23.12.2011 13:52
Muszę spróbować
Wacław 06.12.2011 19:21
pyszna !
Reda 10.11.2011 08:11
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak